Mis paneb Orafio teie tassis hõõguma on kombinatsioon meisterlikust segamisest, kõrge kvaliteedi ja mitmekesise päritoluga Araabika ja Robusta kohvide liitmine ning nende oskuslik eraldi röstimine. Kõlab pisut kui meisterlikkuse tase, mis läheb sellesse samanimelisse kohvisse, kas pole? Itaallased meie seast tunnevad ära seose nende sõnaga kullassepp. Valmistasime Orafio kergest ja pikalt röstitud Uganda Robustast. See röst hoiab kohvi tüüpilise põhiosa ja kibeduse kontrolli all pakkudes samal ajal endiselt lagritsa ja vürtside noote, mis on selle päritoluga looduslikult töödeldud Robusta tunnusmärgiks. Seda segu tasakaalustab lühike, tume Brasiilia ja Costa Rica Araabika röst. Orafio on keeruline kohv, mis kannab endas maitsvat karamellinooti ja pikaajalist lõppmaitset. Selle kaunid röstitud noodid on ilmestatud kerge happesusega ja teevad sellest luksusliku kohvi, mis on kulda väärt.
Latte Macchiato retseptis muutub Orafio kohvi iseloom pehmemaks, andes teed magusale karamellile ja piimastele nootidele.