Istanduseomanikud, kes kasvatavad oma kohvitaimi Sumatra põhjaosa troopilistes vihmametsades, on omandanud spetsiaalse kohviubade märgmeetodil töötlemise. Nii saadud eksootiline kohv tundub keelel kerge ja on tugeva puiduse aroomiga.
Kõige sobivam
Espresso (40 ml)
Lungo (110 ml)
Kohvi happesus
Kohvi mõrudus
Kohvi röstimise aste
Kohvi tihedus
Röstitud ja jahvatatud kohv. 10 kohvikapslit NESPRESSO kohvimasina jaoks.
Koostisosad ja allergeenid.
Röstitud ja jahvatatud kohv.
Netokaal (10 kapslit)
50 g
Pakendatud gaasikeskkonda.
Valmistatud Šveitsis
Koostisosad ja allergeenid.
Röstitud ja jahvatatud kohv.
Netokaal (10 kapslit)
50 g
Pakendatud gaasikeskkonda.
Valmistatud Šveitsis

Master Origins Indonesia märgtöödeldud araabika on võidujooks vihmaga. Sumatra kohvikasvatajad märgtöötlevad oma kohvi, sest kliima on niiske. Kohviubade sarvkest eemaldatakse, kui oad on pehmed ja niisked, sest nii kuivavad need kiiremini. Tegemist on unikaalse Sumatra meetodiga, mille tulemuseks on klassikaline Indoneesia maitse – sametiselt tummine, metsikult aromaatne ja kuivatatud tubaka nootidega.