
Master Origins El Salvador kohvi jaoks oleme valinud araabika, mis kasvab varjuliste puude all aktiivse Santa Ana vulkaani nõlvadel. Guatemala piiri lähedal asuv Apaneca-Ilamatepeci mäeahelik pakub ideaalset pinnast ja tingimusi kohvi kasvatamiseks. Kuid lisaks teadmistele, kuidas ära kasutada kõrguse, viljaka vulkaanilise pinnase, mõõduka kliima ja rikkaliku sordivaliku eeliseid, on kohalikel kohvimeistritel selge oskus kasutada keerukaid töötlemisviise, mis annavad El Salvadori kohvile tõeliselt iseloomuliku sügavuse.
Osa sellest segust on töödeldud „red honey” meetodil, mis on aeganõudev protsess ning nõuab täpsust selles, kui palju magusat viljalihakihti ubadele kuivatamisel järele jääb. Tulemuseks on selgelt moosine magusus ja maitseküllus, mis muudab kogu segu veelgi rikkalikumaks ja nüansirikkamaks.
Soovitame seda kohvi nautida Reversona (50 ml piima + 230 ml kohvi), et saada pehme ja kergesti joodav tassitäis, milles on tunda linnaselisi ja küpsisenoodiga maitsenüansse.
Kohvi happesus
Kohvi mõrudus
Kohvi röstimise aste
Kohvi tihedus

Saate tellimused kätte 3-4 ööpäeva jooksul teie valitud aadressil.
Nautige Nespresso klubi eeliseid internetis.
Kas vajate abi? Meie kohvispetsialistid on valmis teid aitama.
Tagastada kasutatud kapslid koos järgmise tellimusega.